Case de vis cu 3 dormitoare. Cu parter, mansardă sau etaj și un aspect de zile mari!

Cea mai buna alegere pentru o familie este o casa cu trei dormitoare. Chiar daca cei mici impart initial o camera, spatiul oferit de cea de-a treia se va dovedi la randul sau cat se poate de util, putand fi amenajat, in functie de nevoile familiei, in birou, biblioteca, sala de joaca etc. Va prezentam trei proiecte de case de vis cu 3 dormitoare, atat pe un nivel, cat si cu mansarda si etaj, avand in comun eleganta designului si promisiunea unui confort deosebit.

Primul proiect selectat este al unei case de tara in stil american, pe un singur nivel, ce se remarca prin terasa acoperita, foarte incapatoare din fata si din lateral.

case de vis cu 3 dormitoare

Are o suprafata utila de 176 de metri patrati, impartita cat se poate de practic si comod. Se intra direct in salon, iar de acolo se trece intr-o alta incapere la fel de spatioasa unde se afla bucataria si locul de luat masa. Aici se poate intra direct de pe terasa din spate. Pe partea stanga se afla dormitoarele – doua obisnuite, cu baie intre ele, si unul matrimonial cu o baie imensa si dressinguri pentru el si ea. Aceasta locuinta mai include o spalatorie si inca o camera ce poate servi drept birou. In spate se afla un garaj dublu.

case de vis cu 3 dormitoare

 

Aceasta casa cu mansarda aleasa este tot o mostra de arhitectura americana, cu o suprafata utila de numai 131 mp, dar un aspect la fel de luxos. Se remarca prin ferestrele mari, gardulete decorative frumos lucrate si acoperisul cu lucarne masive.

case de vis cu 3 dormitoare

Se intra direct in salon, intins pe toata latimea casei, iar de acolo in bucatarie, unde mai este o intrare din lateral, unde vedem scarile. In spate se afla dormitorul matrimonial cu baie, iar alaturi un alt dormitor si o baie. Ambele dormitoare dispun de sifoniere incapatoare, iar pe hol sunt alte spatii de depozitare.

case de vis cu 3 dormitoare

La mansarda spatiul amenajabil are o forma neregulata, ce poate fi insa foarte interesant exploatata. Aici poate fi amenajat un al treilea dormitor sau o alta camera, cu baie intr-un capat si multiple spatii de depozitare.

case de vis cu 3 dormitoare

 

Aceasta locuinta cu design contemporan este foarte atragatoare pentru cei care tin sa aiba spatii interioare aerisite si spatii exterioare amenajate si la parter si la etaj. Are o suprafata construita de 280 mp si una utila de 187 mp.

case de vis cu 3 dormitoare

Bucataria spatioasa, care dispune si de camara, este amenajata in mod practic in apropierea intrarii. Are acces la terasa din fata, unde se poate foarte comod lua masa in aer liber, si deschidere catre spatiul interior de luat masa, partial delimitat de living, ambele foarte spatioase si aerisite. Casa scarii si o baie ocupa alte spatii, in lateral, iar in spate, paralel cu livingul, este amenajata o alta terasa unde se poate pune masa.

case de vis cu 3 dormitoare

Si la etaj sunt nu mai putin de trei terase, pentru fiecare camera. Aici pot fi amenajate trei dormitoare sau doua dormitoare si un birou sau o alta camera de zi.

case de vis cu 3 dormitoare

Sursa: casepractice.ro